ORBITALUM OM 165 CA

O nama

TIN-OBJEKT d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki u području montaže raznih industrijskih objekata. Osnovani smo 1994 godine, a naš focus je na izvođenju strojarskih radova te održavanju opreme i postrojenja u procesnoj industriji. Isto tako radimo po najzahtjevnijim GMP standardu u kemijskoj, prehrambenoj i farmacetskoj industriji.

TIN-OBJEKT d.o.o. je dinamična tvrtka koja želi bazirati rad na vrhunskom stupnju sigurnosti te kvaliteti. Struktura naših zaposlenika su najvrijedniji resursi koji tvrtka posjeduje, a samim time i jamstvo za kvalitetno izvršenje ugovorenih projekata.

Sustav upravljanja kvalitetom

Sustav upravljanja kvalitetom tvrtke predstavlja cjelovit program koji se temelji na ISO 9001:2008. Sustav upravljanja okolišem je implementiran i certificiran u skladu s ISO 14001:2004, dok je zaštita na radu certificirana u skladu s OHSAS 18001:2004.

Certifikati:

ISO 9001 : 2015

ISO 14001 : 2015

OHSAS 18001 : 2007

EN ISO 3843-2

ISO 9001 : 2015

ISO 14001 : 2015

OHSAS 18001 : 2007

EN ISO 3843-2

Budući da jedan od naših klijenata provodi OPEX aktivnosti i mi smo se dobrovoljno uključili u tu implementaciju sustava, sa željom da zajedno pokušamo standardizirati određene servisne aktivnosti kako bi eliminirati nepotrebne aktivnosti i biti maksimalno efikasni, a u konačnici rezultat svega je još bolja, kompetitivnija i brža usluga.

Također izvodimo radove po standard GMP (˝Good Manufacturing Practice˝) i FDA (˝US Food and Drug Administration˝) protokolima, kojih se i pridržavamo, radeći u farmaceutskim i prehrambenim postrojenjima.

Politika kvalitete, okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu

Strateški cilj tvrtke TIN-objekt d.o.o.je kvaliteta uz istovremeno očuvanje prirodnih resursa, zdravlja i sigurnosti na radu. Trajno poboljšavati postojeći integrirani sustav upravljanja, a kupca postaviti u središte svih poslovnih poteza i odluka, te na taj način voditi računa o interesima kupca.

Tržište pred nas postavlja visoke uvjete u pogledu cijena i kvalitete u izvođenju strojarsko instalaterskih radova u industriji, a samim time moramo brzo, stručno i kvalitetno odgovoriti postavljenim zahtjevima.

Ljudski resursi

U proteklih godina razvijali smo naše mogućnosti i ekspertizu.
Trenutno zapošljavamo 50 djelatnika, a za najzahtjevnije poslove koristimo potporu kooperantskih firmi.

TIN-OBJEKT d.o.o je tvrtka, koja će u najkraćem mogućem vremenskom roku, odgovoriti Vašim potrebama za izvođenjem tehnički najzahtjevnijih objekata.

Strojevi i oprema

Konstantno investiramo u nove strojeve i opremu kako za izvođenje radova tako i za preventivno održavanje, pregled rotacione opreme, emajliranih reaktora, spremnika, posuda itd. Posjedujemo opremu za preventivne preglede, između ostalog kao što su:

IsoTest – uređaj za ispitivanje emajliranih kotlova, posuda, ventila, itd.

Rigid kamera – za snimanje posuda, spremnika i ostale opreme u koju nije mogući fizički ulazak.

Pruftehnik Vibskener sa Omnitrend softverom – uređaj za mjerenje vibracija i balansiranje rotacione opreme.

Strojevi za strojnu obradu –  tokarska stroja, glodalica, bruslilice, stupne bušilice itd.

Fronius – strojevi za zavarivanje SS, St, Al, Cu, itd., Georg Fischer GF

Strojevi/preše za elektrofuzijsko, polifuzijsko i sučeono zavarinanje plastike.

Leister – fenovi i ekstruderi za zavarivanje plastike,

Strojevi za izradu izolacije kao što su ručne i električne škare, savijačice i rund mašine te ostala oprema potrebna za izradu izolacije.

Aparat za orbitalno zavarivanje

ORBITALUM OM 165 CA kojim se postižu 100% kvalitetni i ponovljivi varovi. Postupak orbitalnog zavarivanja nehrđajućih materijala omogućava nam postizanje 100-postotne ponovljivosti kvalitete zavarenog spoja. Oblik korijena i krune te boje zavarenog spoja možemo postići u zahtijevanim tolerancijama – bez jama, udubljenja, izbočina i mjesta koja bi omogućavala razvoj štetnih mikroorganizama. Upravljanje aparatom za orbitalno zavarivanje obavlja se od strane atestiranih zavarivača. Orbitalno zavarivanje se bazira na TIG postupku, čiji je izvor pulsirajuća struja zavarivanja.

Tokom ovog procesa zavarivač nema direktan utjecaj na proces zavarivanja jer je on kontroliran od strane mikroprocesora i odvija se u zatvorenom prostoru koji se naziva glava za zavarivanje. U skladu sa ovim procesom, prije procesa zavarivanja prvo se sastavi program za zavarivanje koji zahtijeva ključne parametre za kompletnu sigurnost. Sam program podešavanja odvija se u skladu sa različitim oblastima kroz koje prolazi volfram elektroda. Promjer cijevi je obično podijeljen na četiri područja u okviru kojih se parametri za zavarivanje razlikuju – sve u cilju postizanja odgovarajuće penetraciju u odnosu na ponašanje rastopa. Različite parametre za zavarivanje prilagođavamo svakom području zasebno.

Javite nam se

Javite nam se putem brzog kontakt obrasca ili
saznajte više informacija u kategoriji kontakt.